Spartelarbejde Erhverv

 

Professionelt spartelfirma i Aalborg -& Nordjylland
Skal du bruge en professionel samarbejdspartner til spartelarbejde af renovering projekter, nybyggeri eller andet? Er vi det perfekte match! Udover vi levere høj kvalitet indenfor den aftale tid. Har vi mange års erfaring med spartelarbejde og har været med på mange store byggerier både i Aalborg, Hjørring, Århus, Skagen og mange andre steder i Nordjylland. Er vi van til at begå os på byggepladser og have et godt samarbejde med byggeledelsen, derudover kender vigtigheden i at overholde en tidsplan og levere et stykke kvalitetsarbejde.

Bedste resultat af spartel
At udfører et flot stykke spartelarbejde er ikke nemt, det kræver kompetente medarbejder som ved hvad de laver. Hos SpartelNord.dk har vi kun dygtigt personale som levere kvalitetsbevist spartelarbejde hvor alle flader er jævne og har en glat finish til opsætning af filt, tapet, væv eller tapet. Vi bruger altid den rigtige sparteltype og sætter os ind i hver opgave vi skal udføre for at opnå et tilfredsstillende slutresultat.

Spartelarbejde nybyggeri
Vi udfører alle typer spartelarbejde blandt andet

Fuldspartling af vægge
Fuldspartel af lofter
Fuldspartling af betonelementer
Fuldspartling af gasbeton
Spartling af gipsvæg
Spartling af gipsloft
Spartel af specialopgaver

Priser for spartelarbejde
Vi klarer det hele indenfor spartelarbejde til konkurrencedygtige priser. Har du brug for en pris til dit projekt eller er du bare nysgerrig hvad det koster? Kan du altid ringe eller sende en mail og få et uforpligtende tilbud.

Telefon: +45 54 55 25 25
E-mail: info@spartelnord.dk