Om os

Om SpartelNord.dk

SpartelNord.dk er Danmarks nye spartelfirma, som i har mange års erfaring indenfor spartel og malerarbejde med et dygtigt fagudlært personale, levere altid til den aftalte tid sammen med et rigtig godt stykke arbejde. Vi bruger altid det bedste og nye udstyr på markedet. Vi har blandt andet et mobile sprøjteanlæg som kan klare alle typer spartelopgaver til en god pris.

Vi laver alt indenfor spartelarbejde:
Vores medarbejder har stor erfaring i at spartel af gips, beton- gasbeton både i små private lejligheder men også i store byggerier. Vi giver altid en professionel rådgivning og en fast pris på vores spartelarbejde så der ikke kommer nogle uventet udgifter.
Vi udfører blandet andet:
Fuldspartling af loft – Fuldspartling af betonelementer – Fuldspartling af gasbeton – Fuldspartling af væg Spartling af gipsvæg – Spartling af gipsloft – Spartel af specialopgaver og meget mere.

Brug for et spartelfirma?
Leder du efter et professionelt og kvalitetsbevist spartelfirma i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Skagen og Århus. Ring eller send en mail så tager vi en uforpligtende snak om dit projekt og besvare dine spørgsmål.
54 55 25 25 – Info@spartelnord.dk